Χάλκινος ο Παγκαλίδης στο Πανευρωπαϊκό παίδων

Το πρώτο της μετάλλιο πανηγυρίζει η ελληνορωμαϊκή στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων του Σαράγεβο με την νίκη του Ηλία Παγκαλίδη.

Τον Λιθουανό Ignas BUKAUSKAS αντιμετώπισε τελικά ο Έλληνας πρωταθλητής στον έναν από τους δύο μικρούς τελικούς της κατηγορίας των 85 κιλών, τον οποίο και νίκησε με 1-5 σε μια συναρπαστική και αγωνιώδη αναμέτρηση τόσο για την ελληνική αποστολή όσο και για τους Έλληνες φιλάθλους που παρακολουθούσαν την απευθείας αναμετάδοση.

Ο Bukauskas προηγήθηκε με 1-0 στην πρώτη περίοδο μετά από παρατήρηση για παθητικότητα που δόθηκε στον Έλληνα πρωταθλητή, στην δεύτερη όμως περίοδο και μετά από επιθετική ενέργεια του Παγκαλίδη η αντίπαλη γωνία έκανε ένσταση η οποία και χάθηκε κάνοντας έτσι τα αρχικά δύο σημεία που δόθηκαν να γίνουν 4 συν 1 σημείο για την απώλεια της ένστασης.

Στυγμιότυπο από την απονομή μεταλλίων.

Από κει και μετά η εμπειρία του αθλητή μας δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να μπορέσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας στη χώρα μας άλλο ένα μετάλλιο στην διοργάνωση αυτή.

Τα Συγχαρητήριά μας σε αθλητές και προπονητές για την σημαντική αυτή διάκριση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα
Διαβάστε περισσότερα

Αργυρό μετάλλιο για τον Ιάσονα Παπαθανασόπουλο στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων

Πραγματοποιήθηκε στις 6-7/5/2016 στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης (Ν. Μεσσηνίας) η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2016 ελευθέρας πάλης…