Εκτός Μαρτίδης, Λοϊζίδης και Αλεβίζος

Με κατάφωρη αδικία από πλευράς διαιτησίας για την ελληνική αποστολή η σημερινή 2η ημέρα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης παίδων/κορασίδων το οποίο διεξάγετε στο Σαράγεβο.

Καλό ξεκίνημα για τον Σταύρο Αλεβίζο ο οποίος επιβλήθηκε με τεχνική υπεροχή του Τσέχου Vojtech PISKOR στον προκριματικό γύρο της κατηγορίας των 76 κιλών, στον επόμενο όμως γύρο απέναντι στον Λευκορώσο Yahor HREKAU η διατησία καθόρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης υπέρ του Λευκορώσου μη δίνοντας δύο (2) καθαρά σημεία στον Έλληνα πρωταθλήτη.

Με 8-5 ηττήθηκε ο Χριστόφορος Λοϊζίδης ενάντια στον Λιθουανό Vadim BABUSKIN , παρότι ξεκίνησε καλά των αγώνων, στον γύρο των οκτώ (1/8) στα 63 κιλά.

Ήττα στα σημεία με 3-4 στα σημεία για τον Γιάννη Μαρτίδη στον γύρο των οκτώ (1/8) των 46 κιλών, με τον Μολδαβό Ghennadi DIUVENJI να χάνει στον ημιτελικό από τον Ρώσο φιναλίστ του ομίλου.

Αυτά τα νεότερα εν αναμονή του μεγάλου τελικού των 58 κιλών ο οποίος θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα
Διαβάστε περισσότερα

Αναδιανομή Ολυμπιακών προκρίσεων λόγω παράβασης κανονισμού Αντιντόπινγκ από τριάδα παλαιστών

Επιβεβαιώθηκε από την United World Wrestling την εβδομάδα που διανύουμε, ότι τρεις αθλητές της πάλης που διακρίθηκαν στο…
Διαβάστε περισσότερα

Δυνατή παρουσία του Παλαιστικού Σπάρτης στο 1ο Πελοποννησιακό Τουρνουά Πάλης στην Μεσσήνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Μεσσήνης το 1ο Πελοποννησιακό Τουρνουά Πάλης για μικρές ηλικίες. Ο Παλαιστικός…