Πολίτες ή οπαδοί;

Facebook και palema.gr Twitter και palema.gr GooglePlus και palema.gr RSS και palema.gr

Είστε εδώ:Αρχική»Ειδήσεις»Πάλη»Στο Δημαρχείο Καλαμπάκας αντιπροσωπεία του Camp Meteora Wrestling Academy

Στο Δημαρχείο Καλαμπάκας αντιπροσωπεία του Camp Meteora Wrestling Academy

Γράφτηκε από τον  Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Αναμνηστική φωτογραφία της αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο Καλαμπάκας. Αναμνηστική φωτογραφία της αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο Καλαμπάκας. Meteora Wrestling Academy

Αντιπροσωπεία του International Model Camp Meteora Wrestling Academy που φιλοξενείται αυτές τις μέρες στην Καλαμπάκα επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Δήμο Καλαμπάκας.

Την αποστολή, η οποία αποτελούνταν από τον εκπρόσωπο της οργανωτικής επιτροπής κ. Γιάννη Τζίκα, τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Πάλης κ. Ανδρέα Χριστοδουλάκη, κ. Παράσχο Δεσκουλίδη, κ. Δημήτριο Ψωμά και αθλήτριες της εθνικής ομάδας πάλης, υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Αθλητισμού Δήμου Καλαμπάκας κ. Κωνσταντίνος Ράντος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πορεία της διοργάνωσης, η οποία εξελίσσεται ομαλά και βάσει προγράμματος. Οι διοργανωτές εξέφρασαν τις ευχαριστίες προς το Δήμο Καλαμπάκας για την άψογη συνεργασία, ενώ προπονητές και αθλήτριες εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία, την οργάνωση και τις υψηλές παροχές, όπως η εργομετρική αξιολόγηση των αθλητών, η οποία σημειωτέον πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο αντίστοιχης διοργάνωσης.

Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων, η άψογη συνεργασία των διοργανωτών και η στήριξη των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων έβαλαν τα θεμέλια για τη καθιέρωση της διοργάνωσης Meteora Wrestling Academy στην πόλη της Καλαμπάκας. Ο Δήμος Καλαμπάκας πάντα στηρίζει κάθε οργανωμένη προσπάθεια υψηλών προδιαγραφών που προβάλει την περιοχή και αναβαθμίζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Πηγή: tameteora.gr

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr

Google+

 

Ημερολόγιο άρθρων

« Νοέμβριος 2017 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30