Πολίτες ή οπαδοί;

Facebook και palema.gr Twitter και palema.gr GooglePlus και palema.gr RSS και palema.gr

Είστε εδώ:Αρχική»Ειδήσεις»Πάλη»Η Εσθονική Ομοσπονδία συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Εθνικού Αθλητικού Συστήματος

Η Εσθονική Ομοσπονδία συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Εθνικού Αθλητικού Συστήματος

Γράφτηκε από τον  Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Ο Igor Bugay επί το έργο. Ο Igor Bugay επί το έργο. United World Wrestling

Στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Εθνικού Αθλητικού Συστήματος (Development of the National Sport System Program) με την υποστήριξη της επιτροπής Ολυμπιακής Αλληλεγγύης συμμετέχει η Ομοσπονδία Πάλης της Εσθονίας (EWF).

Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας εντόπισε αδυναμίες στο άθλημα της πάλης της Εσθονίας, όπως η διατήρηση και η συνέχιση της ενασχόλησης με την πάλη από αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας των παμπαίδων σε αυτή των παίδων καθώς και τον χαμηλό αριθμό έμπειρων εθνικών προπονητών και διαιτητών σε διεθνές επίπεδο.

Ο Igor BUGAY επισκέπτεται τους διάφορους συλλόγους πάλης της Εσθονίας, σε στενή συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές και τους παλαιστές, συνοδεύει τα εθνικά κλιμάκια σε καμπ προετοιμασίας και διεθνείς αγώνες διατηρώντας συνεχή επικοινωνία με την Ομοσπονδία.

morning training session club nelson

Οι ακόλουθες προτεραιότητες καθορίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από 12 έως και 14 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία της EWF στο Ταλίν:

  • Σύσταση εκπαιδευτικού προγράμματος με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση των νέων προπονητών,
  • Διεξαγωγή επιδείξεων σε διάφορα σχολεία σε όλη τη χώρα,
  • Ο Heiki NABI χάλκινος Ολυμπιονίκης του 2012 στα 130 κιλά ελληνορωμαϊκής, και η χάλκινη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 αθλήτρια Epp MÄE συμμετέχουν σε εκστρατείες προκειμένου να προσελκύσουν νέους αθλητές και αθλήτριες, και
  • Διεξαγωγή κοινών προπονητικών δράσεων, κατανεμημένες γεωγραφικά, με τους προπονητές, αθλητές και διαιτητές, με στόχο την ομογενοποίηση του επιπέδου των διαφόρων παραγόντων.

london bronze heiki nabi and ewf president jaanus paevali

Επιπλέον, η EWF ενέκρινε πρόσφατα μια δωρεά δύο παλαίστρων από την διεθνή Ομοσπονδία πάλης στο πλαίσιο του Προγράμματος Τεχνικής Υποστήριξης.

Πηγή: unitedworldwrestling.org

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr

Google+

 

Ημερολόγιο άρθρων

« Νοέμβριος 2017 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30