palema.gr Άρθρα Ένα εισιτήριο, ένα μετάλλιο και το Συμβούλιο της Επικρατείας

Ένα εισιτήριο, ένα μετάλλιο και το Συμβούλιο της Επικρατείας

26

Μαρ
2018

Το εισιτήριο του Αλέξανδρου για το τουρνουά πάλης στην Ρουμανία.., το μετάλλιο του Καργιωτάκη στο Dan Kolov .., και το Συμβούλιο της Επικρατείας…

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κατάργηση των Κριτηρίων που αφορούν την ευνοϊκή μεταχείριση των αθλητών σε ότι αφορά την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Καταρχάς θα πρέπει να εξηγηθώ και να ομολογήσω ότι η εισαγωγή του κάθε νέου στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πρέπει να αποτελεί όραμα για τον ίδιο και βασική υποχρέωση του γονέα του.

Η Ελληνική Κοινωνία από τη εποχή εποχή που εφαρμόστηκαν τα πρώτα μνημόνια στη χώρα μας, το 2009 έχει στερηθεί επί πολλώ τα κυριαρχικά δικαιώματα σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής κι ένα από αυτά είναι και το δικαίωμα στην Δημόσια Δωρεάν Άθληση.

Η απόφαση αυτή η οποία δεν είναι πρωτοφανής (έχει εφαρμοστεί και στο παρελθόν) έρχεται να επιβεβαιώσει την Ανθελληνική Πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια σε διαφόρους τομείς της Δημόσιας Ζωής και ότι Έργο όσων έχουν «βαλθεί» να καταστρέψουν οτιδήποτε Στέκεται Όρθιο ( όπως οι Παλαιστές…) ακόμα σε τούτο τον τόπο προχωρά με σταθερό ρυθμό και συστηματικά .., και αυτή τη φορά μετά την Οικονομία και την Παιδεία της χώρας φαίνεται ότι ο στόχος είναι ο Κλασσικός Αθλητισμός και το υγιέστερο κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού δηλαδή οι νέοι που γυμνάζονται συστηματικά και επέλεξαν τον Αγώνα ως τρόπο ζωής.

Διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι για να ολοκληρωθεί το σχέδιο καταστροφής του τόπου θα πρέπει ο Έλληνας να μετατραπεί σε Φτωχό.., Μίζερο.., Άεργο.., Άνεργο.., Ανιστόρητο.., Θηλυπρεπή.., Άναθλο.., και Άπατρι Εμιγκρέ .., ο οποίος θα Σέρνεται.., πίσω από τις ιστορικές εξελίξεις και τις Εξαρτήσεις που του έχουν επιβληθεί από τους εντεταλμένους εντός και εκτός της χώρας.

Σε αυτόν εδώ τον τόπο που ονομάζουμε Ελλάδα οι Πολίτες έχουν χωριστεί …σε δύο βασικές κοινωνικές ομάδες…

  1. Σε αγνούς Πατριώτες και μερικούς Μικρο – επιχειρηματίες , οι οποίοι Πονούν και Μοχθούν και Αγωνίζονται .., και Παλεύουν καθημερινά με Έντιμο τρόπο για ένα καλύτερο μέλλον ….και πληρώνουν από την τσέπη τους ακόμη και την εκπροσώπηση της χώρας μας σε Διεθνείς Αθλητικούς Θεσμούς …, και
  2. σε Βολεμένους… Ευρώ – Λιγούρηδες που ενώ αποστέλλουν τα Μαύρα χρήματα τους σε Ελβετικές τράπεζες…. λυμαίνονται τον πλούτο και τους φόρους της χώρας .., συγκάθονται και τρωγοπίνουν .., με διεφθαρμένους Προέδρους…, και Μεγαλο-επιχειρηματίες που πουλάνε ναρκωτικά και οπλοφορούν επιδεικτικά ακόμη και Εντός των Αγωνιστικών χώρων…! και που μόνο στόχο έχουν την Κονόμα και να γεμίσουν την Ελλάδα από Μαστούρια…, Μπαόκια….και Γαύρους…!!

Το χάλκινο μετάλλιο του αθλητή του Άτλαντα Καλλιθέας Καριωτάκη Ιωάννη στο διεθνές τουρνουά Dan Kolov το οποίο διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας και το οποίο συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Ευρώπης με αντικείμενο το άθλημα της πάλη δικαιώνει τον προσωπικό αγώνα Όλων των Ελλήνων αθλητών που αγωνίστηκαν σε αυτή την πολύ σπουδαία διοργάνωση με παγκόσμιο αντίκτυπο με δικά τους έξοδα …! και ότι η παρουσία των Ελλήνων αθλητών είναι δυστυχώς .., ( κατά την ταπεινή άποψη μου ) Ιδιωτική Υπόθεση.., και ότι το Ελληνικό κράτος απουσιάζει πλέον Επιδεικτικά …, από την προσπάθεια των κορυφαίων αθλητών της χώρας μας…!

Στο τέλος αυτού μήνα εκτός από την Κατερίνα Πιτσιάβα που βρέθηκε και αυτή με δικά της έξοδα στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός , και ένα ακόμη πρωταθλητής του συλλόγου μας ο Αλέξανδρος Αρότσιος θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς αγώνες πάλης στην Ρουμανία με έξοδα πληρωμένα από την οικογένεια τους…!

Η πρακτική αυτή που δεν αφορά μόνο τους πρωταθλητές του συλλόγου μας αλλά όλους περισσότερους αθλητές της Εθνικής Ομάδας δυστυχώς επιβεβαιώνει το εξής γεγονός…
…ότι οι ΄Ελληνες πρωταθλητές είναι σχεδόν μόνοι … ! στον δύσκολο Δρόμο που επέλεξαν ..και ότι εκτός από τους αντιπάλους στις Διεθνείς Κονίστρες.., έχουν και Αντιπάλους μες την Πατρίδα τους .

Και τώρα θα πρέπει να εξηγηθώ για το εάν η απόφαση αυτή των μελών του συμβουλίου της Επικρατείας είναι υπέρ των πρωταθλητών μας και βοηθά στην πραγμάτωση του της Δημοκρατίας και της Ισονομίας στον τόπο που σήμερα ονομάζεται Ελλάδα.

Σαφώς…….ΝΑΙ…!

– Διότι βοηθά στο να ξεχωρίσει η Ήρα από το Στάχυ…!

– Διότι πλέον ο χώρος μας θα έχει Μόνον ….Ανιδιοτελείς που έχουν σκοπό να Προσφέρουν και όχι να Πάρουν…!!

– Διότι η προσπάθεια για Διάκριση και Νίκη γίνεται Μόνον μία φορά …και γίνεται Μόνον Τώρα…! από τα 12 έως τα 18 χρόνια …,! όλα τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν και μετά ….! Σπουδές .., Ξένες Γλώσσες.., Έρωτες.., Εκδρομές…κλπ. μπορούν να γίνουν και μετά τα 18…

– Διότι πάνω από όλα ο πρωταθλητισμός είναι Αυτο – Θυσία…!!

– Διότι στον Ελληνικό Κλασσικό Αθλητισμό θα αγωνίζονται μόνον όσοι Αγωνίζονται για Φανέλα…! που ακόμα και σε αυτή την φανέλα την Ελληνική σημαία θα την έχει ράψει με τα χέρια η ίδια τους η Μάνα…!

Υ.Γ.: Καλόν είναι από την μέσα πλευρά της Φανέλας Εκεί ακριβώς οπού το ρούχο Ακουμπά την Καρδιά….να ραφτεί και η σημαία της Μάνης….ακριβώς γιατί διέσωσε το Πνεύμα της Αρχαίας Σπάρτης ως τις μέρες του 1821…!

Καλό Ξημέρωμα …πατριώτες…!

Comments

Ένα εισιτήριο, ένα μετάλλιο και το Συμβούλιο της Επικρατείας